سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پرستاری ازسالمند در منزل شیراز

پرستاری از سالمند در منزل پرستارس در منزل پرستار سالمند الزایمری

چه وضعیت های خوابی برای یک نوزاد مناسب است؟-شرکت خدماتی مراقبتی

چه وضعیت های خوابی برای یک نوزاد مناسب است؟

تحقیقات انجام شده وجود یک ارتباط بین سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) و نوزادانی را نشان داده است که بر روی شکم (وضعیت وارو) خوابیده اند.

اکنون، کارشناسان با این نظریه موافقند که قرار دادن یک کودک بر روی کمر برای خوابیدن و یا چرت زدن، ایمن ترین وضعیت برای خوابیدن است. خوابیدن کودک به پهلو، خطر بالاتری برای پیدایش سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) نسبت به خوابیدن نوزاد بر روی کمر دارد. گزارش های دیگر در اینمورد نشان داده اند که سطوح نرم، ملافه های شل و حرارت بیش از حد با تعداد زیادی پتو نیز سندرم مرگ ناگهانی نوزادان (SIDS) را افزایش

می دهد. حتی هنگامی که نوزادان در هنگام خواب بر روی شکم خود قرار می گیرند و همچنین بر روی بستر و ملافه گرم می خوابند، خطر ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) بالاتر است. سیگار کشیدن توسط مادر، و همچنین مراقبت های ضعیف قبل از زایمان و نارس بودن  کودک نیز خطراتی در مورد ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) ایجاد می نمایند. بدلیل اینکه دانشکده اطفال آمریکا (AAP) در سال 1992 توصیه هایی در مورد "خواباندن کودک بر روی کمر در هنگام خواب" را ارائه کرده است، میزان سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) بیش از 50 درصد کاهش یافته است.

به نظر می رسد که خوابیدن بر روی کمر به دلایل دیگری نیز امن تر می باشد. هیچگونه شواهدی در اینمورد وجود ندارد که نشان دهد هنگامی که نوزادان بر روی کمر قرار می گیرند، بیشتر در معرض استفراغ و یا قی کردن (بالا آوردن) قرار دارند. در واقع، به احتمال بیشتری خفگی ممکن است در موقعیت دمر (وارو) برای نوزاد رخ دهد.

نیروی کار کمیته ایمنی محصولات مصرفی ایالات متحده امریکا، AAP و مؤسسه ملی سلامت کودکان و توسعه انسانی، پیشنهادات زیر را برای بستر نوزاد ارائه نموده است:

  • کودک خود را بر روی پشت و بر روی یک تخت به اندازه کافی محکم در درون یک گهواره به گونه ای قرار دهید که با استانداردهای ایمنی فعلی مطابقت داشته باشد.
  • بالش، لحاف، پتوهای راحتی، پوست گوسفند، اسباب بازی های محکم و وسایل نرم دیگر را از گهواره نوزاد خارج کنید. همچنین هر گونه ضربه گیر گهواره نرم و مانند بالش را از درون گهواره بیرون بیاورید.
  • یک لباس دو تکه را به عنوان جایگزین برای پتوی نوزاد در نظر بگیرید و هیچ پوشش دیگری بر روی نوزاد قرار ندهید.
  • در صورت استفاده از پتو، کودک خود را با پای خود در درون گهواره قرار دهید. یک پتوی نازک را در اطراف تشک گهواره و تا روی سینه کودک قرار دهید.
  • اطمینان حاصل کنید که سر کودک شما در طول خواب بدون هر گونه پوشش است.
  • کودک خود را هنگام خوابیدن، بر روی تشک پر از آب، مبل، تشک نرم، بالش و یا هر سطح نرم دیگر قرار ندهید.
  • در زمان خواب یک پستانک در دهان کودک خود قرار دهید، اما کودک را مجبور نکنید که پستانک را بپذیرد. برخی از مطالعات انجام شده نشان داده اند که میزان سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) در میان نوزادانی که از پستانک استفاده می کنند، کمتر است. (تغذیه با شیر مادر باید از زمانی آغاز شود که کودک 1 ماهه است و یا قبل از استفاده از پستانک، نوزاد به تغذیه با شیر مادر عادت کرده باشد).

AAP توصیه می کند که اتاق والدین با نوزاد مشترک باشد، اما دارای تختخواب مشترک نباشند. این گزارش موارد زیر را پیشنهاد می نماید:

  • والدین باید در شش ماه اول تولد نوزاد، گهواره نوزاد را برای راحت تر بودن در هنگام تغذیه کودک با شیر مادر و تماس مادر با نوزاد، در کنار تخت خود قرار دهند.
  • نوزادان را می توان برای تغذیه و آرام کردن به تختخواب والدین آورد، اما برای خوابیدن باید به گهواره خودشان بازگردانده شوند.
  • نوزادان نباید تختخواب مشترک با دیگران، از جمله بزرگسالان و خواهر و برادر یا سایر کودکان داشته باشند. کودکان دوقلو و چندقلو نیز باید به طور جداگانه از یکدیگر بخوابند.
  • سیگار کشیدن و استفاده از موادی مانند مواد مخدر یا الکل، که ممکن است موجب بروز ناتوانی در بیداری والدین شود، به شدت خطر ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) و خفگی در تختخواب های مشترک را افزایش می دهد.

به منظور جلوگیری از گرمای بیش از حد، این گزارش توصیه می کند که نوزاد در هنگام خواب باید دارای لباس راحت باشد و دمای اتاق برای یک انسان بزرگسال با لباس راحت، مناسب باشد. از پیچیدن بیش از حد نوزاد در ملافه خودداری کنید و پوست بدن کودک را مورد بررسی قرار دهید تا مطمئن شوید که هنگام تماس با دست شما گرم نمی باشد.

تحقیقات انجام شده بیشتر در اینمورد نشان داده است که نوزادان به تنهایی یا با فرد دیگری نباید روی یک مبل قرار داده شوند، زیرا این کار خطر سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) را افزایش می دهد.

در حالی که نوزادان باید بر روی پشت خود بخوابند، در طول زمانی که نوزادان بیدار هستند، می توان از موقعیت های دیگر قرار گرفتن نوزاد استفاده نمود. نوزادان در هنگام بیدار بودن می توانند بر روی شکم قرار بگیرند و تحت نظارت قرار بگیرند تا به تقویت ماهیچه های چشم، معده و گردن خود کمک کنند.

توصیه های دیگر از AAP برای کاهش خطر سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) و سایر مرگ و میر مرتبط با خواب در نوزادان از زمان تولد تا 1 سالگی به شرح زیر می باشد:

می کند.

  • اطمینان حاصل کنید که واکسن های کودک شما تزریق شده است.
  • اگر نوزاد شما مبتلا به ریفلاکس معده تشخیص داده شده است، قبل از بالا بردن سر گهواره با پزشک کودک خود صحبت کنید.
  • از استفاده از صندلی های نوزاد، صندلی های اتومبیل، کالسکه ها، سبدهای حمل نوزاد و تکان دهنده نوزاد برای خواب معمولی و چرت های روزانه کودک خودداری کنید. استفاده از این وسایل در هنگام خواب کودک ممکن است باعث مسدودن شدن مسیر تنفس نوزاد و یا خفگی او شود.
  • برای کمک به کاهش خطر سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) و مرگ نوزادان در ارتباط با خواب، از استفاده از مانیتورهای دستگاه قلب و عروق خانگی و دستگاه های تجاری (جداکننده ها، موقعیت دهنده ها، و تشک های مخصوص) خودداری کنید. اینگونه مشاهده نشده است که این دستگاه ها خطر سندرم مرگ ناگهانی (SIDS) را کاهش می دهند. در موارد نادری، این دستگاهها باعث مرگ نوزاد شده اند.
  • همیشه گهواره ها، کالسکه دستی نوزاد و حیاط بازی را در محل های بدون خطر و امن قرار دهید (ابزاری که بدون کابل یا سیم هستند) تا خطر خفگی نوزاد را کاهش دهید.

?? شرکت خدماتی پرستاری شکوفایی

 

شرکت خدماتی پرستاری شکوفایی با دو شعبه در شیراز -  ارائه کلیه خدمات پرستاری و مراقبت از کودک و سالمند در تمامی مناطق شهر شیراز

شماره ی ثبت 19349 / با مجوز رسمی و تحت پوشش اتحادیه

با قریب از 15سال سابقه کاری با کادری مجرب

شرکت خدماتی پرستاری شکوفایی شیراز با خدماتی نظیر:    

کلیه خدمات نظافتی منزل - نظافت آپارتمان ها - نظافت مجتمع های مسکونی - نظافت راه پله ها - خانه تکانی و ...نظافت شرکت ها - ادارات - فروشگاه ها و ...نگهداری و مراقبت از کودک به صورت نیمه وقت و شبانه روزیپرستاری و مراقبت از سالمند به صورت نیمه وقت و شبانه روزیتمامی امور منزلاعزام مراقب به بیمارستان

کلیه ی نیروهای اعزامی این شرکت تحت پوشش بیمه حوادث می باشند

شعبه 1 : شیراز ، شهرک گلستان ، فلکه ی دوم ، جنب بانک صادرات ، ورودی آپادانا

تلفن : 07136204302 - 07136222100

همراه : 09170227071 - 09300027071

شعبه 2 : شیراز ، ملاصدرا ، نبش کوچه 4 ، طبقه ی چهارم مجتمع پزشکی ملاصدرا

تلفن : 07136472790 - 07132332544 - 07132356569

همراه : 09304995570 – 09039407071

شماره ارسال پیام کوتاه به صورت شبانه روزی : 30003405000051

پشتیبانی از طریق واتس اپ و تلگرام : 09303008829

  آدرس سایت شرکت خدماتی مراقبتی شکوفایی شیراز : www.shekufaee.com